Åbent for alle – vores tider

Vores åbningstider er tilpasset de fleste kunders behov. Vi har åbent alle hverdage fra klokken 9 til 18, og lørdag fra klokken 10 til 14. Søndag og helligdage har vi lukket, da vi ønsker at give vores medarbejdere den nødvendige hvile. Vi tilbyder dog mulighed for aftale om særlige åbningstider efter forudgående aftale. Kontakt os gerne, hvis du har brug for at handle uden for vores normale åbningstider.

Tilpas dit besøg efter vores åbningstider

Vores åbningstider er tilpasset for at kunne imødekomme alle besøgende. Du kan se vores åbningstider på vores hjemmeside og planlægge dit besøg derefter. Vi har åbent alle ugens dage, men med varierende tider, så du bør tjekke vores åbningstider inden dit besøg for at sikre, at du kommer på et tidspunkt, hvor vi har åbent.

Vores døgnåbne muligheder

Vores digitale tidsalder har åbnet op for en verden af døgnåbne muligheder. Uanset tidspunkt på døgnet kan vi nu få adgang til et utal af services og aktiviteter online. Enten det er at bestille mad, booke rejser eller streame underholdning – alt er tilgængeligt 24/7. Denne fleksibilitet giver os frihed til at strukturere vores hverdag, som det passer os bedst. Vi kan nu tilpasse vores forbrug og aktiviteter efter vores individuelle behov og præferencer, uafhængigt af åbningstider. Denne konstante tilgængelighed har revolutioneret vores dagligdag og giver os en hidtil uset grad af kontrol over vores tid.

Hvad du kan foretage dig uden for normal åbningstid

Selvom butikkens normale åbningstider er begrænset, er der stadig mange ting du kan foretage dig uden for disse tider. Du kan eksempelvis benytte dig af vores online butik, som er tilgængelig 24 timer i døgnet. Her kan du bestille varer og få dem leveret direkte til din dør. Derudover tilbyder vi også en række selvbetjeningsløsninger, så du kan udføre forskellige ærinder, som at hæve penge eller betale regninger, når det passer dig bedst. Vores kundeservice er desuden tilgængelig uden for normal åbningstid, så du kan kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for assistance.

Sådan finder du vores åbningstider

Vores åbningstider varierer afhængigt af butikken og dagen. Du kan finde de specifikke åbningstider for din lokale butik ved at besøge vores hjemmeside og indtaste din postnummer. Derudover opdaterer vi regelmæssigt vores åbningstider på vores sociale mediekanaler, så du altid kan holde dig opdateret. Hvis du har brug for yderligere hjælp, er du velkommen til at kontakte vores kundeservice, som gerne hjælper dig med at finde de rette åbningstider.

Specielle åbningstider i weekender og helligdage

I weekender og på helligdage har vi specielle åbningstider. Lørdag holder vi åbent fra kl. 10 til 16, og søndag samt på helligdage holder vi åbent fra kl. 12 til 16. Disse tider gælder for alle afdelinger, så du er velkommen til at besøge os uanset hvilken dag du har mulighed for det. Vi glæder os til at se dig.

Ændringer i vores åbningstider

På grund af de seneste ændringer i vores kundestrøm har vi besluttet at justere vores åbningstider for at imødekomme vores kunders behov bedre. Fra den 1. juni vil vi have åbent fra kl. 8 til kl. 20 på hverdage og fra kl. 10 til kl. 16 i weekenden. Disse nye tider giver vores kunder mere fleksibilitet og mulighed for at besøge os på de tidspunkter, der passer dem bedst. Vi håber, at disse ændringer vil gøre det nemmere for jer at planlægge jeres besøg hos os.

Fordele ved at kende vores åbningstider

Vores åbningstider giver kunderne mulighed for at planlægge deres besøg hos os på en mere effektiv måde. Ved at kende vores åbningstider kan kunderne undgå at komme uden for vores åbningstider og dermed spare tid og besvær. Derudover kan kunderne også nemmere koordinere deres besøg hos os med andre ærinder, hvilket giver en mere sammenhængende dagligdag. Endelig kan kunderne også bedre forudse, hvornår de kan forvente at få betjening, og dermed undgå unødige ventetider.

Nyd din tid hos os inden for vores åbningstider

Vores åbningstider er designet for at give dig den bedst mulige oplevelse hos os. Vi har åbent hver dag fra klokken 10 til 20, så du kan nyde din tid her, uanset om du foretrækker at komme om morgenen, midt på dagen eller senere på aftenen. Vores venlige personale står klar til at hjælpe dig med alt, hvad du måtte have brug for, og vi sørger for, at du føler dig velkommen og tilpas under dit besøg. Så kom forbi, når det passer dig bedst, og lad os give dig en fantastisk oplevelse.

Planlæg dit næste besøg med vores åbningstider

Vores museum er åbent for besøgende alle ugens dage. Vi har åbent fra kl. 10 til kl. 17 mandag til fredag, og fra kl. 11 til kl. 16 i weekenden. Bemærk, at vi holder lukket på helligdage. Du kan tjekke vores hjemmeside for at se, hvilke dage vi holder lukket. Vi glæder os til at byde dig velkommen og håber, at du får en god oplevelse hos os.